Kotisivut

Internetin käyttäjät ovat tulleet tarkoiksi laadusta.
Hyvät kotisivut latautuvat nopeasti, ovat selkeät, visuaalisesti hyvännäköiset ja informaation pitää olla nopeasti löydettävissä.

Jos se olisi uutelo

Sivujen helppokäyttöisyys, päivitettävyys ja tekniikan ajanmukaisuus ovat tärkeitä argumentteja, kun sivuja tehdään, uusitaan tai muokataan vastaamaan tämän päivän haasteisiin. Tärkeintä on löytää ja valita asiantuntija, joka tietää mitä tekee ja joka oman yhteistyöverkostonsa kautta löytää asiantuntijan jokaiseen tehtävään.

Käytämme internettiä päivittäin, joskus useitakin tunteja päivässä, mutta emme juuri mieti miten ja koska se sai alkunsa.

Internet syntyi, kun USA:n puolustusministeriön piti luoda ydiniskun kestävä viestintäjärjestelmä. Internet nimi tuli käyttöön vasta, kun puolustusministeriön luoma ARPANET-tietoverkko (Advanced Reasearch Projects Agency) levisi akateemiseen käyttöön, puolustusministeriö eriytti oman tietoverkkonsa, syntyi muita tietoverkkoja ja sana internet kuvasi tietoverkkojen verkkoa. Tämä tapahtui 1970-1980-luvuilla. Internet kaupallistettiin vasta 1990-luvulla.

Sanoilla on historiansa. Mainoskaan ei ole aina ollut mainos. Alun perin sana oli reklaami. 30-luvun alussa Reklaamimiesten kerho teki aloitteen uuden sanan keksimisestä ja Suomen Kuvalehti julisti kilpailun. Tuomaristossa istui mm. johtaja Heikki Renqvist ja professori A.V. Koskimies. Kilpailuun tuli 700 ehdotusta. Jos tuomaristo ei olisi valinnut sanaa mainos, voisimme nyt puhua kylliöstä, peräporinasta, tehoilusta, tyrkystä, melutehoilusta, uutelosta tai ylistelystä. Lehtori Saarimaa oli viisas mies keksiessään sanan mainos.

Forssan Seudun Yrittäjänaiset, kotisivut

Mepu, kotisivut

JCI Forssan seutu, kotisivut

Triplan, kotisivut

Taksipalvelu J.Liuski, kotisivut

Teijo-Talot, kotisivut

Arskametalli, nettisivut

Siikosen Sirkat, nettisivut, WordPress, Mainostoimisto MAK Media

Siikosen Sirkat, nettisivut

LARA laaturavinnehanke, nettisivut, WordPress, MAK Media

LARA laaturavinnehanke, nettisivut

Leipomo Markun Pakari, nettisivut

Yritysalue Silmänkanto, nettisivut

Forssan Suvi-ilta, nettisivut

Lahjatorni, nettisivut

MH Clean, nettisivut

Einon Tech, nettisivut

Forssan kaupunki, Lasten Forssa -nettisivut

katimariawww

Kauneudenhoito Katimaria, nettisivut

terje-www

Terjen Kukkapuoti, nettisivut

liivikeskus-www

Forssan Liivikeskus, nettisivut

forssa-printwww

Forssa Print, nettisivut

tarinoita-janakkalasta

Janakkalan kunta, nettisivut

Aloitetaanko yhteinen matka?