Blogi

Vuosi alkaa olla takana, ja alamme hiljalleen olemaan kotiutuneet uusiin toimitiloihin.

Kutomolta löytyneet uudet tilat ovat osoittautuneet todella mainioiksi. On sopivasti avaruutta, valoisuutta ja mukavuutta.

Ai sisustuslinja? Luonnehtisimme sitä ehkä sekoitukseksi, jossa on ripaus retroa, rappioromantiikkaa, skandinaavista boheemiutta ja modernia minimalismia. Eli suomennettuna se on mukava sekoitus uutta ja vanhaa, mikä sopii erinomaisesti tilan henkeen.

Vietämme tiloissa aika paljon aikaa, joten niiden pitää täyttää useampi tärkeä kriteeri: työskentelymukavuus on tietysti ykkönen, mutta viihtyisyys on heti kakkonen. Onhan miljööllä suuri merkitys, kun tehdään luovaa työtä ja viihtyisään ympäristöön on asiakkaidenkin mukavampi tulla.

Että kaapin paikka? Yhteistuumin päätettiin, mutta työpisteensä jokainen tietysti muovailee itse. Pääasia, että on tilaa ja valoa.

Kutomon julkisivua koristaa nyt komia sammakko, MAKin tunnus, valmiina seuraavaan loikkaan.

Kulunut vuosi onkin tuonut tullessaan todella mielenkiintoisia projekteja, hankkeita, uusia tuttavuuksia ja asiakkaita. Ja alkuvuoteenkin on tullut mukavasti mahtavia projekteja odottamaan. Niistä tarkemmin joskus tuonnempana. Uudet tilat ovat siis antaneet mukavaa buustia työhön – luovuus loikkii näissä tiloissa kyllä sammakon lailla, eikä ideat todellakaan lopu.

Vieraitakin on poikkeillut kahvilla, moikkaamassa ja uusiin tiloihimme tutustumassa.

Jos liikut Kutomolla päin, poikkea ihmeessä. Olemme arkisin paikalla yleensä noin klo 8-16. Toimiston edessä on parkkipaikkoja, ja löydät meidät siis Kutomon joen puoleisesta päädystä.

Tarvitsetko apua markkinointiin?

Onko sinulla markkinoinnissa jokin askarruttava asia? Voisimmeko me kenties auttaa siinä? Me kun osataan auttaa melkein missä vaan. Ei ehkä auton korjaamisessa tai atomin halkaisemisessa, mutta jos asia koskee markkinointia, niin autamme mielellämme. Oli asia sitten jotain logoista tienvarsitaulujen ja videoiden kautta nettisivuihin ja mitä tahansa siitä välistä ja vierestä. Otahan siis rohkeasti yhteyttä.

Aloitetaanko yhteinen matka?