Blogi

MAK Media on saanut uudet yrittäjät Ville Kujansuun ja Keijo Koskimiehen.

Molemmat ovat luovan alan ammattilaisia. He ovat ostaneet MAK Media Oy:n liiketoiminnan ja nimen yhtiön omistajalta, Anne Kinokselta.

Ville Kujansuu on työskennellyt graafisena suunnittelijana MAK Mediassa vuodesta 2006. Hän on visualisti, mutta samalla myös muusikko. Hän säveltää, sanoittaa, soittaa, laulaa ja tuottaa musiikkia sekä soittaa useammassakin kokoonpanossa.

Keijo Koskimies on tunnettu teatterilainen. Hän on Forssan Teatteriyhdistys ry:n puheenjohtaja. Keijolla on myös pitkä suhde kirjallisuuteen. Hän on toimittanut kirjoja, pitänyt kirjakauppaa ja työskennellyt kustantajan leivissä. Keijo on nähnyt käytännössä, mikä merkitys hyvällä markkinoinnilla on.

Hänen roolinsa toimiston uudessa konseptissa on huolehtia asiakkaista, olla sparraamassa, ideoimassa ja keksimässä menestykseen johtavia ratkaisuja.

”Rakennamme asiakkaalle palvelupolun ja siihen kontakti- ja palvelupisteet”, toteaa Keijo Koskimies.

Vuodesta 2001 MAK Median graafisena suunnittelijana toiminut Antti Törmälä jatkaa yrityksen työntekijänä. Antti on taitava piirtäjä, mutta monissa muissakin hommissa Antilla on taitavat kädet. Koneet ja laitteet voivat saada Antin avulla aivan uuden elämän.

Yhteistä kaikille kolmelle miehelle on ideointikyky – markkinoinnin ideat ja keinot loppuvat harvoin.

Keijo Koskimies ja Ville Kujansuu ovat mainio kaksikko vetämään mainostoimistoa.
Heille on tärkeää kohdata asiakas, löytää ja luoda juuri se ydin, mitä asiakas tarvitsee saavuttaakseen menestyksen. He ovat välittömiä, helposti lähestyttäviä eikä mikään ole mahdotonta – asiat ovat vain haasteellisia, mielenkiintoisia, tutkittavia ja ratkaistavia.

”Meillä on pitkä, yhteinen historia. On niin kuin lapsilleen perinnön jättäisi, kun nämä miehet toimintaa jatkavat. He ovat sellainen kolmikko, joilla on omat erityiskykynsä ja -lahjansa, ja yhdessä he ovat loistava tiimi. Minä uskon heihin ja he uskovat yritykseen”, toteaa Anne Kinos tyytyväisenä.

MAK Media jatkaa toimintaansa entisissä tiloissa Nikkilänkatu 5:ssä Forssassa. (Päivitys 1.6.2019 alkaen osoitteemme on Kutomonkuja 2 C 2, 30100 Forssa)

”Ulkoisesti juuri mikään ei muutu”, kertoo Keijo Koskimies.
”Toivomme tietenkin, että olemassa olevat asiakassuhteet jatkuvat hyvässä hengessä kuten tähänkin asti”.

Sammakko ottaa uuden loikan!

Lisätietoja:

Keijo Koskimies, keijo.koskimies@makmedia.fi, 050 303 2462
Ville Kujansuu, ville@makmedia.fi, 050 350 7202

Paikallisissa lehdissä kirjoitettua:

www.seutu-sanomat.fi/jutut/mainostoimisto-mak-media-sai-uudet-yrittajat-2-1893

www.forssanlehti.fi/lounais-hame/mak-media-jatkaa-uusien-yrittajien-johdolla-10353

Aloitetaanko yhteinen matka?